IMSA music es compromet a proporcionar una experiència de lloc web totalment accessible per a tots els usuaris de totes les capacitats, inclosos aquells que depenen de tecnologies d’assistència com a lectors de pantalla, programari d’ampliació de pantalla i dispositius d’entrada de teclat alternatius per a navegar per la web.

Esfuerzos en curs per garantir l’accessibilitat

Seguim Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) versió 2.1 com el nostre principi rector per determinar l’accessibilitat. Aquests són estàndards acordats internacionalment que cobreixen una àmplia gamma de recomanacions i millors pràctiques per fer que el contingut sea utilizable. A mesura que afegim noves pàgines i funcionalitats al nostre lloc web, tots els dissenys, codis i pràctiques d’entrada de contingut es verifica amb aquests estàndards.

L’accessibilitat del lloc web és un procés continu. Probem continuament el contingut i les característiques per al compliment de WCAG 2.1 Nivell AA i solucionem qualsevol problema per garantir que complim o superem els estàndards. Els membres del nostre equip realitzen proves del nostre lloc web utilitzant eines estàndard de la indústria, com Accessibility Checker WordPress Plugin, analitzadors de contrast de color, tècniques de navegació només amb teclat i proves de llegibilitat Flesch-Kincaid.

Funcions d’accessibilitat al nostre lloc web

El següent és una llista d’elements que hem inclòs al nostre lloc web per millorar la seva accessibilitat:

Barra d’eines d’accessibilitat:

Agrega una barra d’eines que permet configurar:

Canviar el tamany de la font (aumentar/disminuir).
Escala de grises.
Contraste negatiu.
Alt contrast.
Fons clar.
Subrayar enllaços.
Font llegible.
Introduïu un “Mapa del sitio / Feedback / Páginas de ayuda”.

Funcions d’accessibilitat:

Activa “Saltar al contingut”.
Agregue l’enfocament de contorno per als elements enfocables.
Elimina l’atribut de destinació dels enllaços.
Agregue perfils de marca a tots els enllaços.
Personalitzador per a la configuració d’estil.

Donde estem millorant

En els nostres esforços per dur a terme el nostre lloc web a nivell estàndard, estem treballant en les següents àrees:

Textos alternatius.
Longitud del text.

Això és part del nostre esforç més ampli per fer que l’experiència de tots en T10Team sea acogedora i agradable. Tenga en compte que si bé fem que tot el possible per proporcionar informació accessible per a tots els usuaris, no podem garantir l’accessibilitat dels llocs web de tercers als que podem vincular-nos.

Contacte de suport d’accessibilitat

Donem la benvinguda a comentaris, preguntes i comentaris sobre el nostre lloc web. Si està utilitzant tecnologies d’assistència i té dificultats per utilitzar el nostre lloc web, envia un correu electrònic a info@imsamusic.com. Us ho hem de tot per ajudar-lo i resoldre els problemes.